Online professionele verven kopen aan voordelige voorwaarden !

In onze Verfshop kan U Sigma, Sikkens, Trimetal verven kopen ... maar ook alle toebehoren die U nodig hebt voor uitvoering van schilderwerken, zoals rollen, borstels, schuurpapier, afplak- en afdekmateriaal, krabbers en behangersgereedschap. Wij leveren verf en toebehoren aan particulieren die graag met kwaliteitsverf en degelijk gereedschap werken. Tijdens het bestellen via onze online shop kunt U eenvoudig de gewenste kleur opgegeven.  Om het U makkelijk te maken kunt U kleuren opgeven van verschillende merken, maar ook kleuren van bouwmarkten.  Wellicht zijn deze bij de kleurenstudios van de verschillende merken eveneens gekend.

Bent U op zoek naar de juiste verf voor uw schilderwerken en ziet U het bos niet meer door de bomen, neem dan gerust met ons even contact op.  Wij geven U graag ons advies.  Hierna vindt U alvast enkele interessante producten.

Hierna vindt U producten die wij U aanbieden aan te gekke prijzen.  Dit kunnen restpartijen zijn van verven die niet meer geproduceerd worden door onze leveranciers of partijen die wij opgekocht hebben van falingen, waar wij een beperkte voorraad van staan hebben.  De Regel bij deze producten is Op = Op.  We zullen dagelijks de stock actualiseren.

Een telefoontje of mailtje om te informeren voor de beschikbare stock kan uiteraard ook.

Schilderbedrijf Jennen NV
Bedrijvenzone Holven
Metaalstraat 9
B-2490 Balen
 ✆
📠
 ✉
 BTW
+32(0)14/81.27.95
+32(0)14/81.27.91
info@j-jennen.be
BE0478.954.524
Algemene Voorwaarden
Afhalen en Leveren
Privacy Policy
Site Map